Post by callatscorreitrin on Mar 6, 2022 17:27:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Amnesia: Memories Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Amnesia: Memories Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu glitch daşları ▞▞▞
▞▞▞ Amnesia: Memories Premium 2022 version ▞▞▞
Bu otome oyunundan çox zövq alıram! Sənət və hekayə, musiqi və səs aktyorları kimi heyrətamizdir. Mütləq pula dəyər!
Əvvəllər əla idi. Server dəyişdirildikdən sonra oyun tamamilə pozuldu və mən onlara mesaj göndərdikdən sonra heç kim mənimlə əlaqə saxlamadı. Bunun əvəzinə onu Steam-da satın alın. Tətbiq artıq zarafatlar dünyasına və əsl sona çata bilməz, çünki siz ürək dünyasında yaxşı sonluq əldə edə bilməzsiniz. Mən bu oyunu sevirəm, amma başqa heç kim onu iki dəfə almamalıdır.
OMG o qədər şirin idi ki, həm gülməli, həm də kədərli anları oldu. Nəhayət bütün marşrutları bitirdikdən sonra son mahnılar da o qədər gözəldir ki, ağlamaqdan saxlaya bilmədim. Bu qiymətsiz idi.
Bu oyun möhtəşəm idi. Hər yerdə fırlanmalarla dolu, çox gözlənilməzlik. Tamamilə pula dəyər. Onu oynayarkən çox əyləndim. Kaş ki orius marşrutunu oynaya bilsəm (bu mənə qəribə səslənir), amma o, çox əyləncəli və yaraşıqlıdır. Gələcəkdə tərtibatçılardan daha çox belə oyunları görmək istəyirəm.
Mən bunu çox sevirəm. Həm bu, həm də anime heyrətamizdir
Heyrətamiz oyun. Hər bir xarakter üçün hekayə xətti tamamilə cazibədardır.
Oyun mənim galaxy note 5-də açılmır. Qara ekran bütün telefonu kilidləyir
Amnesia: Memories Premium Eventyr vbga
Ukyo ilə məşğul olanda ürəyim döyünür😍♥♦♠♣🃏 OMG Mən də onların kart oyunu/Alis referansı etdiklərini çox bəyəndim! btw Orion çox şirindir! :3
Bu yaxınlarda telefonumu yenilədim, buna görə də onun indi Android 6.0-a uyğun olmasına çox şadam. Ümid edirəm daha çox ingilis dilinə tərcümə edilmiş otome oyunları buraxacaqsınız - çünki Google App Store-da gizlənən digər otome oyunlarından fərqli olaraq bu pula dəyər. Bacarsam, 10 ulduz verəcəm. 😁👍
Bunu sevirəm! Pula dəyər.
🙏 gözəl oyun.
Möhtəşəm!! Zəhmət olmasa daha çox buraxın!
Fantastik! DAHA SONRA AMNEZİYANI GƏTİRİN & amp; İZDİDİM
Bütün sonluqların kilidini açmaq çox əyləncəli və əyləncəli idi, sənət gözəl idi və musiqi həqiqətən səhnənin vibesini yaratmağa kömək etdi.
Amnesia: Memories Premium Приключенски bdfz
Həqiqətən pula dəyər. İngilis versiyası üçün çox sağ olun. Ümid edirəm ki, gələcəkdə daha çox qazanacaqsınız. Mən onları mütləq alacağam.
Ok, əgər kimsə bunu oxusa, mən sizə bir şey izah etmək istəyirəm, Ukyonun marşrutu və ya "Joker Dünyası" oyunun içindədir, lakin onun dünyası "son dünya" olmaqla, bunu belə adlandıra bilsək, yalnız daxil ola bilərsiniz. digər dörd xoşbəxt sonluğu tamamladıqdan sonra ona. Çox sağ ol.
Ukyo indi mənim sevgilimdir!!
Onun heyrətamiz oyunu sizin üçün işləyir, lakin qənaət yuvaları birdən işini dayandırdı və onu tamamilə oynanılmaz etdi. Mən hətta pulu geri ala bilmirəm.
Texniki cəhətdən çox gözəl hekayə. Bu, hamar bir təcrübədir və mənim üçün immersivdir. Bir neçə dəfə mədəm ağrıyırdı. Gözlənilməz bir şeyə görə ürəyim bir neçə dəfə düşdü! İlk oyun üçün Diamond vasitəsilə oynamamağı tövsiyə edirəm. Bir oyun kimi həqiqətən gərgin idi.
Bu oyun heyrətamiz idi!!
Sürətli oyun və personajlar çooox ♡ , seriyanı bitirdiyim üçün oyunun vaxtı gəldi.
Zəhmət olmasa davamı varsa buraxın! Onu çox sevirəm!
Bunu sevirəm!
Oyun almağa dəyər. Hər bir personajdan zövq alıram. Hekayənin necə açıldığını da bəyənirəm. Məni maraqlandırır və daha çox oxumaq istəyir.
Android üçün ingilis dilində amnesia crowd, amnesia later və amnesia dünyasını edə bilərsinizmi pls
joker dünyasını gözləyirik....
Həqiqətən oyundan zövq almağa dəyər. Shins rota, ikis oynamış və Kents başlamışdır. Yan oyunlar da əyləncəlidir. Ümid edirəm ki, digər amnisiya oyunları da tərcümə olunsun.
Amnesia: Memories Premium Avventura bcvl
Oyunu çox bəyəndim. Anime adaptasiyası da maraqlı idi. Səslər və sənət heyrətamizdir! Ümid edirəm ki, digər Amnesia oyunları da əlavə olunacaq. Kaş ki, daha çox ideya zavodu/otomat oyunları androidə daşınsın... Mən norn9-u gözləyirəm. Psvita-da olsa da, konsolun sahibi deyiləm. Yaponiyanın google play mağazasında oyun var...
Qəhrəman istisna olmaqla, personajlar fantastik şəkildə yazılmışdır (o, məni gözümə bıçaqla vurmaq istəyir). Çarpıcı, misilsiz qrafika və layiqli səs aktyorları. Qəhrəmanları Vakanın şəxsiyyətinə bənzədirsələr, yaxşı olardı, lakin daha az ekstremal. Ümid edirəm ki, Otomate digər oyunları tərcümə edəcək, çünki daha çoxunu görmək istəyirəm. Kent mənim ideal tipimdir. Zəhmət olmasa icazə verin onunla evlənim <3
Möhtəşəm qrafika və sənət əsərləri, indiyə qədər heç bir səhv yoxdur və oyun əladır
Amnesia: Memories Premium Nuotykių gvro
Zəhmət olmasa davamını da tərcümə edin! Mən Ikkini sevirəm! ♤♤♤
salam! Tətbiqinizlə bağlı yaranan problem barədə sizə gmail göndərdim, bacardığınız zaman mənə müraciət edin!
Yaxşı oyun! Mən bunu sevirəm. Heç bir fasilə olmadığı üçün mükafat ödəməyinizə peşman olmayın.
Sənət gözəldir, xüsusən də gözlər. Hekayə, personajlar və irfan yaxşı hazırlanmışdır və izləmək maraqlıdır. Mən çox gec ayağa qalxdım və bunu kiçik telefonumda oynayanda bu qədər əyilməkdən belə qolumu incitdim. Buna dəyər.
Qəhrəman, xüsusilə Tomanın marşrutunda bir az paspasdır və Ukyonun marşrutu qrammatik səhvlərlə doludur. Bundan başqa, hekayə və personajlar çox gözəl yazılıb.
heyrətamiz hekayə. sözüm yoxdur.
Bu gözəl oyunu çox sevirəm.♡
Amnesia: Memories Premium Adventure xcl
zəhmət olmasa davamı androiddə buraxın mən ona pul atmağa hazıram bu oyunu çox sevirəm
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking 캐주얼 게임 xqi
Başqa bir gözəl oyuna və onu Android-də əlçatan etdiyinizə görə təşəkkür edirik! Bunun əvəzini məmnuniyyətlə ödəyəcəyəm! Bu, mənim bu şirkətdən ikinci premium alışımdır və sizi dəstəkləməyə davam edəcəyəm! Uğurlar və daha bir gözəl oyun üçün bir daha təşəkkür edirəm!
Mən bunu tamamilə sevirəm və mükafat mütləq pulunuza qənaətdir. Animasiya gözəldir, hər şey onu çox sevirəm