Post by callatscorreitrin on Mar 6, 2022 17:43:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unmaze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unmaze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib palju võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Unmaze 2022 version ▞▞▞
Unmaze Seiklusmängud drme
Vaja mäng osta. Mitte tasuta.
Minu kaart ei osta seda mängu, nad ütlevad, et teie kaart pole lubatud
Samurai Flash कार्रवाई tmm
Halb mäng
Kõige parem
See hakkas just huvitavaks muutuma, kuid minu OnePlus 7pro-l on hüpikkaamera. Millal tuli teha valguse kalibreerimine. Kaamera ei hüpanud üles. Ma ei saanud ühtegi teadet kaamera loa lubamise kohta. Kas seda saab parandada? Arvan, et probleem seisneb mängu kalibreerimises telefoniga, millel on hüpikakende kaamerasüsteemid.
Ca à l'air pas mal mais ayant un OnePlus7, la caméra frontale est motorisé et comme l'application ne demande pas l'accès à la caméra bah c'est lehetetlen de calibre la lumière :/ Bloqué après 2mn de jeu. Peux mieux faire.
Ma lihtsalt mängisin... Kuni tuli kaameratule märguanne... Mul on HONOR 9X (Google'i tugi), see ilmus 2019. aasta mais enne keelamist. Sellel on hüpikkaamera ja see ei avane valguse tuvastamiseks. Mida ma teha saan?
Huvitav võte müüdist, keskendudes tegelaste uurimisele. Taustavalgus mehaanik muutub kohati peeneks, kuid valguslukk parandab selle enamasti. Imetlen väga maailma ja selle erinevate komplektide loomisel tehtud pingutusi. Miinus üks tärn, sest mängija iseloom on väljakannatamatu. Kui gaasivalgust kõrvale jätta, tormab ta liiga sageli liiga palju. Viimased kaks peatükki vingub ta peaaegu pidevalt. See on paljuütlev, kui närviline teismeline näitab üles temast küpsemat.
Unmaze Приключенски uesz
Veebisait APKfun soovitab mulle, installisin neilt. Aga see on väga hea seiklusmäng. Mulle meeldiks Unmaze – müüt varjust ja valgusest
kasutan samsung galaxy A12 ja see ütleb midagi valgusdetektori olemasolu kohta ja mul pole õrna aimugi, kus minu oma asub, nii et ma ei saa isegi edasi mängida
See mäng oli rumal. Rohkem lugu vs mänguviis. Ülehinnatud
Unmaze Приключенски uesz